top of page

Three Little Sisters på Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand

20. februar 2024 kl. 12.00 & kl. 14.00

Foto: Willy Larsen

Velkommen til Jazz & Cocktails & The Attitunes!

Bli med på en kveld fylt med deilig musikk hvor The Attitunes fremfører sine jazzfavoritter over tre sett!

Mellom settene blir det tid til å nyte tidsriktige cocktails fra baren!

Norges eneste profesjonelle close-harmony-trio vil sørge for god stemning og en uforglemmelig opplevelse når de tar dere med tilbake til 1940- og 1950-tallets glitter og glamour!

The Attitunes serverer en glamorøs og nostalgisk kveldskonsert inspirert av forrige århundrets estetikk, med røde lepper og swingende skjørt. Publikum får høre perler som «I Get A Kick Out Of You» og «Sunny Side of The Street» i tillegg til låter som «Lollipop» og «Whatever Lola Wants».

Ta med venner og familie og nyt en kveld med god musikk, god stemning og gode cocktails! Vi gleder oss til å se dere der!

Medvirkende:
Y. Christine Udjus, Rebekka F. Fredsrud, Jenny Ness

Dørene åpner 1 time før forestilling

Jazz & cocktails på Teaterkjeller'n, Oslo Nye 

The Attitunes38_edited.jpg

4. april 2024

4. mai kan du se "Three Little Sisters på Chat Noir Teater!

Foto: Willy Larsen

The Andrews Sisters regnes som en av de mest suksessrike vokalgruppene gjennom tidene. Med energiske opptredener og intrikate harmonier sjarmerte de en hel verden i senk. De solgte 90 millioner plater og låter som "Boogie Woogie Bugle Boy" og "Don't sit under The Apple Tree" er for mange i dag selve symbolet på 40-tallets amerikanske popkultur. 

Sammen med et glitrende band har The Attitunes pustet nytt liv i The Andrews Sisters' verdenskjente slagere som «In The Mood», «Rum and Coca Cola» og «Boogie Woogie Bugle Boy». Det blir tette harmonier, humor og litt dans når vi skildrer The Andrews Sisters liv og karriere i denne konsertforestillingen.

Hjertelig velkommen! 

bottom of page