ATTITUNES REISER PÅ SOMMERTURNÉ!

Vi skal på sommerturné og først går turen nedover sørlandet i uke 32 hvor vi skal besøke ulike sørlandsperler ved både brygger og bakgårder! Hjertelig velkommen innom en av våre konserter på "Havnejazz – en kystturné med Attitunes». Vi har bestilt strålende sol og gleder oss til å inkludere publikummet i opplevelsen, om de sitter i en båt, på en klappstol, eller på bryggekanten med «tean i tanga».

Andre del av vår turné går til Oslo Kommune, nærmere bestemt bydel Alna, Stovner og Grorud i uke 33! Her gleder vi oss til å besøke ulike bakgårder og kaféer for å fremføre "Bakgårdsjazz - en sommerturné med Attitunes". Det blir swingende skjørt og tette jazzharmonier, og vi gleder oss til å spre sang og sommerglede i Oslo.

 

Konsertens repertoar består av ulike jazzlåter med innslag av rock'n roll og mye moro! Litt dansing blir det også. Akkompagnementet er med oss på track og er spilt inn av dyktige musikere fra storbandet; Birkelunden Big Band.

Alle våre konserter har fri entré, men vipps veldig gjerne et valgfritt beløp til 534540(Attitunes). Da blir vi uendelig takknemlige og har råd til både bompenger og is på veien hjem:)

Status Corona: Attitunes overholder til en hver tid de gjeldende retningslinjene fra FHI, vedrørende Covid-19. Arrangør på hvert konsertsted vil se at antall publikummere/gjester ikke overskrides. Ta gjerne med egen antibac, hold avstand og ta vare.

 

TURNÉOVERSIKT

Tirsdag 4.8: Pollen, Arendal: kl 16 og kl 19

Onsdag 5.8: Brygga i Byhaven, Grimstad: kl 12.30

Onsdag 5.8: Pollen, Arendal: kl 17

Torsdag 6.8: Kafé Strandhaven, Lillesand: kl 12 og kl 16

Fredag 7.8: Kafé Geitodden, Flekkerøy (Kristiansand): kl 12 og kl 17

Søndag 9.8: Skolehuset, Ny Hellesund (Søgne, Kristiansand): kl 17

Tirsdag 11.8: Tangerudbakken Borettslag: kl 17

Onsdag 12.8: Smalvollskogen Borettslag: kl 18

Torsdag 13.8: Rødtvedt Borettslag: kl 17 og kl 19

Fredag 14.8: Kafé Steinbra: kl 13

Ta med deg venner og familie - vi gleder oss til å se dere! Hjertelig velkommen.

 

VEL MØTT IGJEN - EN HYLLEST TIL THE MONN KEYS

Grunnet Coronautbruddet ble vår forestilling som skulle blitt spilt i mai 2020, utsatt. Ny dato er: 8. mai 2021, samme tid, samme sted! 

Har du allerede kjøpt billett? Logg deg inn på Ticketmaster for å lagre ny og oppdatert billett. 

Fremdeles ledige billetter - klikk HER for å sikre deg plass.

Attitunes presenterer en nyskrevet publikumssuksess!

Vel møtt til en helaften hvor vi hyller den norske vokal- og gjøglergruppen «The Monn Keys».

Når «Stille i Studio» skiltet skrus på tas publikum med tilbake til en TV-sending på 60-tallet i NRK der ingen har dårlig tid, alle har høyt hår, og hvem som helst kan røyke på direkten.

I forestillingen børstes det støv av gamle TV-apparater, hallodamer, jazzballett, pausefisk, og ikke minst Egil Monn-Iversens vakre musikalske arrangementer.

Vi gleder oss til å kunne spille og synge når det igjen er trygt å åpne teaterscenene for publikum.

Vi håper på å se deg i salen og i mellomtiden - ta vare på hverandre <3