UTEJAZZ MED ATTITUNES

 

Velkommen til en lystbetont utendørskonsert med Attitunes på Eiktunet, hvor repertoaret består av ulike jazzlåter med innslag av rock’n roll og mye moro! Tiden er satt til 50-tallet og tette jazzharmonier fremføres med glimt i øyet, dans og innspilt akkompagnement fra dyktige musikere i storbandet; Birkelunden Big Band. Det blir gjensyn med låter som “Sugartime”, “Sussebass”, “Bennie and the Jets”, “On the Sunny Side of the Street” og mye mer. Flere av låtene er også oversatt til norsk av Attitunes.

 

Sist Attitunes gjestet Gjøvik, forutenom private underholdningsoppdrag, gjorde de en a cappella julekonsert på Friscena og julekonserter på ulike sykehjem i kommunen. Tidligere har de sunget både på Toner fra Tunet, i Drengestua og spilt sin egenproduserte forestilling: “Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys” på Friscena. 8.-9. mai 2021 er de aktuelle med nevnte forestilling, på selveste Chat Noir Teater i hovedstaden. Toten og Gjøvik er godt representert når David Hveem fra Lena (orkesterleder, musikalsk arrangør i forestillingen), Evald Fredholm fra Totenvika (utøvende i forestillingen) og Anniken Ottersen Lindbak fra Raufoss (produsent, musikalsk ansvarlig for Attitunes, utøvende i forestillingen) inntar scenen på Chat Noir Teater.

 

Gjennomføring: Konserten er spesielt tilpasset situasjonen med Covid-19 og Attitunes overholder til en hver tid de gjeldende retningslinjene fra FHI. Området rundt scenen vil være avgrenset og maks antall publikummere er 100 per konsert, slik at alle kan holde minst en meters avstand. Det er trebenker å sitte på, men ta gjerne med deg sitteunderlag og kle deg etter været, da dette er en utendørskonsert som vil vare i ca 50 minutter. Det vil være antibac i inngangen.

 

Sted: utescena på Eiktunet

Lørdag 12. september: kl 13.00 og kl 16.00

Søndag 13. september: kl 13.00

Inngang: kr 100 / gratis for barn (0-17 år) https://mjosmuseet.no/billetter?pid=580&ref=//mjosmuseet.no/kalender/50tallsjazz-med-attitunes

 

Facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/1507475656124769

Ta gjerne med deg venner og familie - hjertelig velkommen.

 

VEL MØTT IGJEN - EN HYLLEST TIL THE MONN KEYS

Grunnet Coronautbruddet ble vår forestilling som skulle blitt spilt i mai 2020, utsatt. Ny dato er: 8. mai 2021, samme tid, samme sted! 

Har du allerede kjøpt billett? Logg deg inn på Ticketmaster for å lagre ny og oppdatert billett. 

Fremdeles ledige billetter - klikk HER for å sikre deg plass.

Attitunes presenterer en nyskrevet publikumssuksess!

Vel møtt til en helaften hvor vi hyller den norske vokal- og gjøglergruppen «The Monn Keys».

Når «Stille i Studio» skiltet skrus på tas publikum med tilbake til en TV-sending på 60-tallet i NRK der ingen har dårlig tid, alle har høyt hår, og hvem som helst kan røyke på direkten.

I forestillingen børstes det støv av gamle TV-apparater, hallodamer, jazzballett, pausefisk, og ikke minst Egil Monn-Iversens vakre musikalske arrangementer.

Vi gleder oss til å kunne spille og synge når det igjen er trygt å åpne teaterscenene for publikum.

Vi håper på å se deg i salen og i mellomtiden - ta vare på hverandre <3