top of page

Retro

rebekkaportrett_edited.jpg

Rebekka F. Fredsrud

Rebekka er født i  1993 og kommer fra Vestby. Hun er daglig leder og økonomiansvarlig for Attitunes. Rebekka har også regi på Attitunes´ større produksjoner. Rebekka er utdannet musikalartist og jobber utøvende, i tillegg til å lære både barn og voksne å spille teater! Hun underviser også i sang. Når Rebekka ikke driver med musikk og teater jobber hun på et aktivitetssenter for eldre.

Jenny_portrett_edited.jpg

Jenny Ness

Jenny er født i 1991 og kommer fra Holmestrand. Hun ansvar for kostymene og det musikalske i Attitunes. Jenny er utdannet musikalartist, men også sykepleier. Når hun ikke synger med Attitunes, jobber hun på sykehus i Drammen og Oslo.

I tillegg til å elske jazz er Jenny svært fascinert av svunne tiders estetikk, spesielt stilen fra 30-60-tallet, men synes alle tiår har sin estetiske sjarme!

Christine_portrett_edited.jpg

Y. Christine Udjus

Christine er født i 1990 og kommer fra Flekkerøya i Kristiansand. Hun er utdannet fysioterapeut i tillegg til musikalartist! I Attitunes er Christine blant annet koreograf og prosjektleder for forestillingen "Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys".

I tillegg til å elske friluftsliv og god kaffe er Christine godt over middels interessert i "alt som glitrer og er gøy"!

Vår dyktige vikar

Synnøve Sætre Hveem

Tidligere medlemmer

Anniken O. Lindbak

Hedda Rustad Carlsen

Tidligere vikarer

Ragnhild Kleppe
 

Linn Elise Solberg Rognes

Sacha Perez Nielsen

bottom of page