MEDLEMMER

Rebekka F. Fredsrud

Rebekka er født i  1993 og kommer fra Vestby. Hun er daglig leder og økonomiansvarlig i Attitunes. Rebekka er utdannet musikalartist, og jobber utøvende, i tillegg til å lære både barn og voksne å spille teater. Rebekka underviser også i sang. Når hun ikke driver med musikk og teater jobber hun på et aktivitetssenter for eldre.

Y. Christine Udjus

Christine er født i 1990 og kommer fra Flekkerøya i Kristiansand. Hun er utdannet fysioterapeut i tillegg til utøvende musikalartist! I Attitunes er Christine blant annet koreograf og prosjektleder for forestillingen "Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys".

I tillegg til å elske friluftsliv og god kaffe er Christine godt over middels interessert i "alt som glitrer og er gøy".

Jenny Ness

Jenny er født i 1991 og kommer fra Holmestrand. I Attitunes har Jenny ansvar for kostymer. Jenny er utdannet musikalartist, men også sykepleier! Når hun ikke synger, jobber hun på et sykehus i Oslo og Drammen.

I tillegg til å elske jazz er Jenny svært fascinert av svunne tiders estetikk, spesielt stilen fra 30-60-tallet, men synes alle tiår har sin estetiske sjarme. 

5H9A0757%20kopi-kopi_edited.jpg
5H9A0908 kopi.JPG
5H9A0228 kopi.JPG