MEDLEMMER

5H9A0853_edited.jpg

permisjon

Anniken O. Lindbak
 

Anniken er født i 1994 og kommer fra Raufoss. I Attitunes er Anniken blant annet musikalsk ansvarlig. Anniken er utdannet musikalartist og holder nå på med utdanning nummer to: Faglærer i musikk ved HINN, med hovedinstruments-fordypning i scat og storbandjazz for vokal.

5H9A0757%20kopi-kopi_edited.jpg

Rebekka F. Fredsrud

Rebekka er født i  1993 og kommer fra Vestby. Hun er daglig leder og økonomiansvarlig i Attitunes. Rebekka er utdannet musikalartist, og jobber utøvende, i tillegg til å lære både barn og voksne å spille teater. Rebekka underviser også i sang. Når hun ikke driver med musikk og teater jobber hun på et aktivitetssenter for eldre.

5H9A0908 kopi.JPG

Y. Christine Udjus

Christine er født i 1990 og kommer fra Flekkerøy i Kristiansand. Hun er utdannet fysioterapeut i tillegg til utøvende musikalartist! I Attitunes er Christine blant annet koreograf og prosjektleder for forestillingen "Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys". I tillegg til å elske friluftsliv og god kaffe er Christine godt over middels interessert i "alt som glitrer og er gøy".

5H9A0228 kopi.JPG

Jenny Ness

Jenny er født i 1991 og kommer fra Holmestrand. I Attitunes har Jenny ansvar for kostymer og søknader. Jenny er utdannet musikalartist, men også sykepleier. Når hun ikke synger, jobber hun på et sykehus i Oslo.

I tillegg til å elske jazz er Jenny meget fascinert av svunne tiders estetikk, spesielt stilen mellom 30-60-tallet, men mener at alle tiår har sin estetiske sjarme. 

VIKARER