top of page

Hva folk sier om oss

"The Attitunes skaper stemning fra det øyeblikket de entrer rommet iført sine tidsriktige og gjennomførte antrekk. Med særdeles gode og samstemte stemmer skaper de musikalsk magi med tette harmoniske klanger i beste Andrew Sisters` stil og ånd. Anbefales!"

Signe Lise Holm, DKSS koordinator Kongsbergregionen

"The Attitunes spredte stor glede til eldre og syke som ellers ikke har forutsetninger til å oppleve mye profesjonell kunst og kulturaktivitet."

Lars, kulturkoordinator  DKSS

"The Attitunes var ute på omsorgssentre og serviceboliger i Kristiansand Kommune høsten 23, og gjennomførte et helt fabelaktig show for våre tilhørere. Jentenes tilstedeværelse på «scenene» våre fikk publikum med fra første øyeblikk, og deres sanger var en perfekt reise gjennom The Andrew Sisters’ liv og leven. Yngvild, Jenny og Rebekka viser tydelig at de er profesjonelle scenekunstnere som tar sine oppdrag på alvor, og sprer en stemning og glede man sjeldent opplever på omsorgssentrene våre. [...] The Attitunes anbefales på det varmeste!"

Maria, DKSS koordinator Kristiansand

"Med fine harmonier, humor og formidlingsglede var det en fryd å både lytte til og se The Attitunes da de underholdt beboere, pårørende og ansatte på Sørbyen omsorgssenter, som en avslutningskonsert på deres miniturné i Gjøvik kommune. Også beboerene uttrykte stor begeistring for vokaltrioen. [...] The Attitunes er en trio en gjerne hører mer i fra. En blir i godt humør av å lytte til disse dyktige unge damene." 

Odd Martin, journalist Gjøvik

bottom of page