top of page

Om oss

The Attitunes, close harmony, midcentury, vintage, singing,

Foto: Alessandra Langum

The Attitunes er en "close harmony" vokaltrio bestående av Rebekka F. Fredsrud, Y. Christine Udjus & Jenny Ness. Trioen, som opprinnelig var en kvartett, ble stiftet høsten 2015 da medlemmene studerte sammen ved Bårdar Akademiet i Oslo. Det var der vennskapet og samarbeidet startet. Repertoaret består hovedsakelig av forrige århundrets swingende jazz og popmusikk, men hei - ingen regel uten unntak! 

The Attitunes opptrer med flerstemt sang, gjerne med band - både store og små, med backtrack eller a cappella. The Andrews Sisters, The McGuire Sisters og norske The Monn Keys er store inspirasjonskilder for The Attitunes, både musikalsk og visuelt.

Vokaltrioen tar oppdrag i offentlig og privat regi og kan bookes til det meste - alt fra bursdager, bryllup, begravelser, konferanser, temafester, hotell- og restaurantunderholdning. You name it! 


The Attitunes har også produsert egne forestillinger og samarbeider med flere storband i Østlandsområdet. 

Attitunes-14_edited.jpg

Y. Christine Udjus

Christine er født i 1990 og kommer fra Flekkerøya utenfor Kristiansand. Hun er utdannet fysioterapeut i tillegg til musikalartist. I The Attitunes er Christine koreograf og bookingansvarlig. Hun har en flott altstemme og tar ansvar når en låt inneholder svært mørke toner. Det hender du hører Christine på lyse toner også, hun kan nemlig det meste! I tillegg til The Attitunes, jobber Christine som lærer og musikalartist, og har medvirket i store teaterproduksjoner flere steder i landet. Christine er kjent for å alltid være positiv, hun er glad i friluft og setter stor pris på deilig kaffe. Hun er også godt over middels interessert i "alt som glitrer og er gøy"!

Attitunes-13_edited_edited.jpg

Rebekka F. Fredsrud

Rebekka er født i 1993 og kommer fra Vestby. Hun er daglig leder og økonomiansvarlig i The Attitunes (det var hun som nektet det minst!). Rebekka er den fødte regissør og har  regi på større produksjoner som The Attitunes produserer. Rebekka kan defineres som en førstesopran, men passer svært godt som mezzosopran også.

I tillegg til The Attitunes jobber hun utøvende med andre prosjekter, både som sanger, dubber og skuespiller. Blant annet er hun sanger i "Søskenduo'n Fredsrud". Rebekka er også teater- og sanglærer for både barn og voksne i Oslo. 

Vikarer

Synnøve Sætre Hveem

Tidligere medlemmer


Anniken Ottersen Lindbak
Hedda Rustad Carlsen

Tidligere vikarer

Sacha Peres Nielsen

Linn Elise Rognes

Attitunes-15_edited_edited.jpg

Jenny Ness

Jenny er født i 1991 og kommer fra Holmestrand. Hun har ansvar for det retro uttrykket; kostyme, sminke og hår i vokaltrioen og er i tillegg musikalsk leder. Jenny trives best som mezzosopran, men kan trå til på de høyeste toner dersom det er behov. Jenny er utdannet musikalartist, men også sykepleier og helsesykepleier. I tillegg til The Attitunes er Jenny fast vokalist i orkesteret Tunsberg Swing Orchestra, og  tidvis gjestevokalist i ulike storband. Jenny elsker jazz og "close harmony". Hun er svært fascinert av svunne tiders estetikk, spesielt stilen fra 30-60-tallet, men synes alle tiår har sin estetiske sjarme!

bottom of page